Reparaties

Sint Odastraat 32, 5962 AW Melderslo

reparatie_header

Reparaties bij Autobedrijf Thielen

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Autobedrijf Thielen in Melderslo aan het juiste adres. Wij repareren uw kapotte startmotor, vervangen de remblokken, uw uitlaat of vullen de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want wij maken uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.  Door de vakkennis en ervaring van onze topmonteurs bent u met uw auto bij ons in goede handen.

 

Kwaliteitsonderdelen

Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen. Autobedrijf Thielen monteert bij onderhoud en reparatie uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De onderdelen zijn bijna altijd afkomstig van dezelfde fabrikanten die ook de onderdelen aan de autofabrieken leveren. Bekende merken en toeleveranciers voor de autofabrieken zijn: Bosch, Brembo, Firestone, Gates, Michelin, Monroe, LUK, NGK, SKF, Valeo en VDO. Originele onderdelen dus. De beste kwaliteit voor uw auto.

 

Solide garanties

Reparatie zonder zorgen. Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen van hierboven genoemde merken worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!

×
Neem contact met ons op
×